Zupa Stracciatella
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap? Zupa Stracciatella może być niesamowity przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 100 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tablepoons liści bazylii, jaja, bulion z kurczaka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Szpinakowa Stracciatella, Zupa Stracciatella Z Indyka, oraz Zupa Szpinakowa Stracciatella Z Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić bulion do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu. W misce, ubić jajka, ser, pietruszka, i bazylia do mieszania. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Bulion mieszamy ruchem okrężnym. Stopniowo skropić mieszaninę jaj do ruchomego bulionu, delikatnie mieszając widelcem, tworząc cienkie pasma jajka, około 1 minuty. Szpinak wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zupę pokroić w miseczki i podawać.