Zupa Serowo-Piwna
Zupa serowo-Piwna to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. To danie główne ma 242 kalorie, 13g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz piwo, mleko, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Zupa Piwno-Serowa, Będą błagać o to zupa z sera piwnego, oraz Zupa Piwno-Serowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć rosół z kurczaka, ziemniaki, i czosnek w rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 30 protokół.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia przez 5 minut. Wymieszać mleko do mieszaniny, umieścić na średnim ogniu, i gotować na wolnym ogniu, o 5 protokół; dodać sos sojowy i czarny pieprz.
Posypać ser Cheddar do zupy w małych partiach, mieszając, pozwalając każdemu dodatkowi stopić się w zupie przed dodaniem kolejnych.
Wlać zupę do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę w miejscu; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby się zmiksować. Puree partiami do uzyskania gładkości. Do rondla wrzucić zmiksowaną zupę; powrócić na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Powoli wlewaj piwo do zupy, delikatnie mieszając.
Udekorować papryką do podania.