Zupa Salsa z jajkami gotowanymi
Przepis Zupa Salsa z gotowanymi jajkami jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 285 kalorii, 21g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bulion z kurczaka, jajka, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Salsa Gotowane Jajka I Kasza, Salsa gotowane jajka i kasza, oraz Jajka gotowane z Polentanem i świeżą salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odrzuć tłuszcz z 1 puszki (49 oz.) rosół z kurczaka.
Połączyć bulion i 1 1/2 szklanki salsy pomidorowej w 5-do 6-quart patelni. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do tuż poniżej aktywnego wrzenia. Rozbij 8 dużych jajek, po jednym na raz; trzymaj każde blisko powierzchni zupy i wsuń jajko na patelnię. Przykryć i gotować, aż żółtka będą tak twarde, jak chcesz, 4 do 5 minut Dla lekko miękkich ośrodków. Kadzi 2 jajka w każdej misce; miseczki wypełnić zupą.
Posypać 1 szklankę rozdrobnionego sera cheddar równo na porcjach.