Zupa Ryżowo-Grzybowa Z Dzikim Ryżem

Zupa Ryżowo-Grzybowa Z Dzikim Ryżem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj dzikiego ryżu-zupy grzybowej. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cukier, rosół z kurczaka, szynkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa z dzikiego ryżu i grzybów, Grzybowa Zupa Ryżowa, oraz Zupa Z Grzybami I Dzikim Ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dziki ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki RyżDziki Ryż
2
Tymczasem, w rondlu 3-quart, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać seler, cebulę i grzyby; gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SelerSeler
CebulaCebula
4
Wymieszać z mąką, cukrem i pieprzem. Wymieszać gotowanego dzikiego ryżu, bulion, szynka i sos Worcestershire; przykryć i dusić 10 minut na średnim ogniu. Wymieszać z jogurtem; podgrzewać tylko do gorąca (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Gotowany Dziki RyżGotowany Dziki Ryż
PieprzPieprz
JogurtJogurt
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SzynkaSzynka

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn