Zupa Ratatouille
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Ratatouille. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 487 kalorii, 18g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, pomidory z puszki, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa Ratatouille, Zupa Ratatouille Z Klopsikami, oraz Makaronowa Zupa Ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Dodaj 1 do 2 łyżeczki herbes de Provence i 1 łyżeczkę soli.
Dodać bakłażan, cukinia i papryka i gotować, mieszając, 5 protokół.
Dodaj pomidory i ich soki, bulion i połowę bazylii. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować 20 protokół.
Pieczywo posmarować oliwą z oliwek, posypać pozostałymi 2 łyżeczkami herbes de Provence i solą do smaku. Broil aż lekko tosty. Top z serem, następnie dusić do rozpuszczenia.
Puree około połowy zupy w blenderze, a następnie powrócić do garnka. Doprawić solą i pieprzem. Zupę zrzucamy do miseczek, a na wierzch wkładamy tosty serowe i pozostałą bazylię.
Zdjęcia Antonis Achilleos