Zupa Portugalska może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,67 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 19 g białka i 23 g tłuszczu. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Jeśli masz pod ręką sól, kapustę, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. 114 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 50 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 93% wyniku, co jest niesamowitym wynikiem. Portugalska zupa z jarmużu, portugalska zupa z kopru włoskiego i portugalska zupa z jarmużu są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużym garnku na średnim ogniu podsmaż cebulę na oleju, aż będzie miękka. Dodaj kiełbasę i gotuj jeszcze 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Do garnka włóż kapustę, ziemniaki, fasolę, ketchup, bulion i wodę. Doprawiamy czosnkiem w proszku, pieprzem i solą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować przez 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek