Zupa Pomidorowo-Bazyliowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna zupa? Zupa pomidorowo-Bazyliowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, liście bazylii, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Spróbuj Sunshine Soup {Yellow Tomato Basil Soup}, Zupa pomidorowo-Bazyliowa, oraz Zupa pomidorowo-bazyliowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać bulion, sól i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić 20 minut. Wymieszać z bazylią.
Połowę zupy umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać puree zupę do miski i powtórzyć procedurę z pozostałą zupą.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi bazylii.