Zupa Pomidorowa Pieczona Na Ogniu
Ogień pieczone zupa pomidorowa może być tylko zupa szukasz. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 198 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz liście bazylii, śmietanę do ubijania, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Pomidorowa Pieczona Na Ogniu, Zupa Pomidorowa Pieczona Na Ogniu, oraz Zupa Pomidorowa Pieczona Na Ogniu.
Instrukcje
W rondlu 3-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować od 2 do 3 minut, ciągle mieszając, aż cebula będzie chrupiąca-delikatna.
Wymieszaj pomidory, bulion, 1 łyżkę bazylii, cukier i płatki pieprzu.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować 15 minut.
Wyjąć z ognia; wlać mieszaninę do dużej żaroodpornej miski; lekko ostudzić, około 15 minut.
W blenderze umieść połowę mieszaniny. Przykryć; zmiksować aż do puree. Wróć do rondla. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną.
Podgrzać na średnim ogniu do gorąca.
Zdjąć z ognia. Wymieszać śmietanę i pozostałą 1 łyżkę bazylii.