Zupa Pomidorowa Funked Out
Funked Out zupa pomidorowa jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 3 porcjami. Za $1.65 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten hor d ' oeuvre ma 150 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 18 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka pomidorów, cebuli vidalian, popękanego pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest znakomity. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Funked Out Pork Quesadilla, Funked Out Apple Kompot, oraz Funked Out Chef Salad.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek.
Dodać cebulę, czosnek, pomidory, płatki czerwonej papryki, czarny pieprz i sól do smaku. Gotować na wolnym ogniu przez 10 do 12 minut.
Dodaj bulion z kurczaka i bulion z kurczaka i gotuj przez dodatkowe 10 minut. W ostatniej chwili dodaj sherry i zdejmij z ognia. Pozostaw do ostygnięcia przed dodaniem do blendera. Puree do uzyskania gładkości i wróć do garnka na małym ogniu, aby utrzymać ciepło, aż będzie gotowe do podania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Nomine Renard Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier