Zupa Ostrygowa
Zupa ostryg może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1133 kalorii, 5G białka, oraz 91 g tłuszczu na porcję. Na 4,52 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz seler, nasiona selera, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Krem Ostryg, Zupa z ostryg i karczochów, oraz Zupa z wędzonych ostryg i grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkim rondlu 2-quart na średnim ogniu, doprowadzić do ciężkiej śmietany i Likier ostryg z ostryg na wolnym ogniu.
W międzyczasie, w dużej patelni saute na średnim ogniu, roztopić masło.
Dodać seler i szczyptę soli i potu przez 3 do 4 protokół.
Dodaj cebulę i kontynuować gotowanie, aż półprzezroczyste, o 4 do 5 protokół.
Dodaj nasiona selera, ostry sos pieprzowy i ostrygi i gotuj przez 1 do 2 minut, lub aż krawędzie ostryg zaczną się zwijać.
Przełożyć ostrygi do karafki blendera i dodać wystarczającą ilość kremu, aby pokryć.*
Puree, aż mieszanina będzie gładka. Pozostawić śmietanę na średnim ogniu, dodać przecieraną mieszaninę i gotować aż do ogrzania.
Tuż przed podaniem dodajemy sok z cytryny, posiekane zioła, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Wyjmij płyn z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 5 minut.
Przenieś płyn do blendera lub robota kuchennego i napełnij go nie więcej niż w połowie. Jeśli używasz blendera, zwolnij jeden róg pokrywy. Zapobiega to efektowi próżni, który powoduje wybuchy ciepła.
Umieść ręcznik na górze maszyny, pulsuj kilka razy, a następnie przetwarzaj z dużą prędkością, aż będzie gładka.