Zupa Orkiszowo-grzybowa z makaronem

Zupa Orkiszowo-grzybowa z makaronem
Zupa orkiszowo-grzybowa z makaronem może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, farfalle, jagody pszenicy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Risotto z orkiszem i dzikimi grzybami, Makaron Z Dzikimi Grzybami, oraz Makaron Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść orkisz w średnim rondlu; przykryj wodą do 2 cali nad orkiszem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 1 godzinę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrkiszOrkisz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Drenaż.
3
Połączyć 2 szklanki wrzącej wody i grzybów w misce; przykryć i odstawić 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Grzyby spuścić przez durszlak, rezerwując moczenie cieczy. Odrzuć łodygi grzybów; cienko pokroić czapki grzybowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Natkę pietruszki połączyć z czosnkiem; podzielić na 2 (1/4 szklanki) porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
7
Dodać orkisz, grzyby, 1/4 szklanki mieszaniny pietruszki, i por; smażyć 5 minut. Wymieszać z zastrzeżonym płynem grzybowym, bulionem warzywnym, winem i pastą pomidorową; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż orkisz będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
OrkiszOrkisz
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodać makaron, posypać solą i pieprzem. Gotować przez 1 minutę lub do całkowitego ogrzania. Wymieszać w zarezerwowanej mieszaninie pietruszki 1/4 szklanki. Łyżka zupy do misek; posypać serem i skropić 1 1/2 łyżeczki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn