Zupa orkiszowo-grzybowa z makaronem może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, farfalle, jagody pszenicy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Risotto z orkiszem i dzikimi grzybami, Makaron Z Dzikimi Grzybami, oraz Makaron Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść orkisz w średnim rondlu; przykryj wodą do 2 cali nad orkiszem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 1 godzinę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orkisz
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Drenaż.
3
Połączyć 2 szklanki wrzącej wody i grzybów w misce; przykryć i odstawić 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Natkę pietruszki połączyć z czosnkiem; podzielić na 2 (1/4 szklanki) porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
7
Dodać orkisz, grzyby, 1/4 szklanki mieszaniny pietruszki, i por; smażyć 5 minut. Wymieszać z zastrzeżonym płynem grzybowym, bulionem warzywnym, winem i pastą pomidorową; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż orkisz będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Orkisz
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodać makaron, posypać solą i pieprzem. Gotować przez 1 minutę lub do całkowitego ogrzania. Wymieszać w zarezerwowanej mieszaninie pietruszki 1/4 szklanki. Łyżka zupy do misek; posypać serem i skropić 1 1/2 łyżeczki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego