Przepis Zupa Minestrone jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 408 kalorii, 20g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.27 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przepis ten zachwycił 271 osób. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Minestrone, Zupa Minestrone, oraz Zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
1 fasolę moczyć przez noc w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Fasolę odsączyć, opłukać i umieścić w dużym rondlu lub garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać sól wieprzową lub pancetta i 6 szklanek bulionu. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować delikatnie przez około 1 godzinę. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Solona
2 Duże Szczypty Garam Masala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Rozgrzać olej w oddzielnej dużej doniczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodaj posiekane warzywa (cebula, seler, marchew, czosnek, pietruszka) i smażyć delikatnie 5 do 8 minut lub aż lekko rumiane.