Zupa mieszana z kiełbasą i knedlami z mąki kukurydzianej

Zupa mieszana z kiełbasą i knedlami z mąki kukurydzianej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z mieszanymi ziołami i kiełbasą z pierogami kukurydzianymi. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 661 kalorii, 29g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 80 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu pieprzowego, mleka, tureckich liści laurowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zupa Kiełbasowo-szpinakowa z pierogami kukurydzianymi, Warzywa z rzepy z knedlami kukurydzianymi, oraz Gotowane warzywa z knedlami kukurydzianymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia obramowana blachą do pieczenia z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Pierwsze 5 składników ubić w średniej misce. Wymieszać z mlekiem i masłem, a następnie zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Odstawić na co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin. Używając mokrych rąk, kształtuj mieszaninę, 1 łyżkę na raz, na 18 pierogów, układając na arkuszu. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę, czosnek, liście laurowe i tymianek. Smażyć, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
3
Dodaj kiełbasę; smażyć, aż tłuszcz renders, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
4
Dodać bulion, pomidory z sokiem, ostry sos, i ziele angielskie; doprowadzić do duszenia, mieszając od czasu do czasu. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Powrót do gotować na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Ostry SosOstry Sos
Ziele AngielskieZiele Angielskie
BulionBulion
5
Do gotującej się zupy dodać zieleninę. Gotować warzywa odkryte 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Wrzuć do pierogów. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu, aż pierogi będą miękkie i ugotowane przez 20 do 25 minut. Doprawić solą i pieprzem. Zupa z kadzi i pierogi do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZieloniZieloni
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe

Składniki

1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło, pokrojone w 1/2-calową kostkę, schłodzonemasło, pokrojone w 1/2-calową kostkę, schłodzone454Orzechy dowolne (posiekane)kiełbaski andouille, pokrojone w grube na 1/4 cala rundkiełbaski andouille, pokrojone w grube na 1/4 cala rund2(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie2(zima)masło, roztopionemasło, roztopione1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek4largesząbki czosnku, prasowaneząbki czosnku, prasowane1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana zielona cebulaposiekana zielona cebula0(może być lub przeglądać)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1Średnia żółta cebula, posiekananiskosolny rosół z kurczakaniskosolny rosół z kurczaka2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula11 funt cukinii,SOS ostra paprykaSOS ostra papryka1(może być lub przeglądać)2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata822Orzechy dowolne (posiekane)pomidory pokrojone w kostkę w sokupomidory pokrojone w kostkę w soku4Tureckie liście lauroweTureckie liście laurowe3Średnia żółta cebula, posiekana12-uncja worek mieszane rzepa, musztarda, i Collard zieleni, wszelkie grube łodygi wycięte (o pakowane)12-uncja worek mieszane rzepa, musztarda, i Collard zieleni, wszelkie grube łodygi wycięte (o pakowane)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka kukurydziana żółtamąka kukurydziana żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn