Zupa Marchewkowo-Imbirowa

Zupa Marchewkowo-Imbirowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy marchewkowo-imbirowej. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sok z limonki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa marchewkowo-imbirowa-miso i Grochówka, Zupa Marchewkowo-Imbirowa, oraz Zupa Marchewkowo-Imbirowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek i imbir i smażyć 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4
Dodać marchew, wlać bulion i doprawić szczyptą soli. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż marchew będzie bardzo miękka, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
6
Praca w partiach, zupa puree w blenderze. Powrót zupy do garnka i doprowadzić do duszenia. Wymieszać z sokiem z limonki i śmietaną, doprawić solą i pieprzem. Nie gotować. Cienkie z dodatkiem bulionu lub wody, jeśli zupa jest zbyt gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Ostudzić, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. Kadzi do termosu zimnego, lub, służyć ciepłe, rewarm na średnim ogniu, często mieszając, przed kadzi do termosu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn