Zupa Kasztanowa z grzankami z szałwii na zakwasie

Zupa Kasztanowa z grzankami z szałwii na zakwasie
Need a zupa wegetariańska? Zupa Kasztanowa z grzankami z szałwii na zakwasie może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 225 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pory, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa dyniowa z grzankami z szałwii na zakwasie, Zupa Z Korzenia Kasztana I Selera Z Grzankami Z Szałwii I Boczkiem, oraz Zupa jabłkowo-Kasztanowa z grzankami z pietruszki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Kasztany rozprowadzić w 1 warstwie na dużej płytkiej patelni do pieczenia, następnie piec w piekarniku do wyschnięcia i lekko przyciemnienia, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Podczas pieczenia kasztanów pory myjemy w misce z zimną wodą, mieszając je, a następnie wyciągamy i dobrze odsączamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać olej i masło w ciężkim garnku 5-do 6-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie podsmażyć pory, cebula, seler, marchew, i liście laurowe, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą blado złote, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać kasztany i tamari i gotować, mieszając, aż większość płynu odparuje, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
TamariTamari
6
Dodać wodę (2 1/2 ćwiartki) i sól i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki i szałwii. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
8
Zupa Purée w 3 partiach w blenderze do uzyskania gładkości (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), przenosząc do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Przecier przelać przez sito o średniej oczce do oczyszczonego garnka, mocno naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe. Zupę ugotować na wolnym ogniu i wymieszać z Sherry, pieprzem i solą do smaku, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Rozgrzać olej i masło w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować kostki chleba z szałwią, obracając od czasu do czasu, aż grzanki są złote, 6 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać kasztany i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
3
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zupę z chochli do miski i posypać każdą porcję z około 1/3 szklanki polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
1
* Polewa może być wykonana 3 dni wcześniej i całkowicie schłodzona, a następnie przechowywana w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej. Podgrzej w 1 warstwie na blasze do pieczenia w piekarniku 177°, aż chleb będzie chrupiący, 10 do 20 minut.* Zupę, bez Sherry, można przygotować 3 dni wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Przed podaniem podgrzać i wymieszać z Sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn