Need a zupa wegetariańska? Zupa Kasztanowa z grzankami z szałwii na zakwasie może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 225 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pory, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa dyniowa z grzankami z szałwii na zakwasie, Zupa Z Korzenia Kasztana I Selera Z Grzankami Z Szałwii I Boczkiem, oraz Zupa jabłkowo-Kasztanowa z grzankami z pietruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Kasztany rozprowadzić w 1 warstwie na dużej płytkiej patelni do pieczenia, następnie piec w piekarniku do wyschnięcia i lekko przyciemnienia, około 20 minut.
Podczas pieczenia kasztanów pory myjemy w misce z zimną wodą, mieszając je, a następnie wyciągamy i dobrze odsączamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
4
Rozgrzać olej i masło w ciężkim garnku 5-do 6-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie podsmażyć pory, cebula, seler, marchew, i liście laurowe, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą blado złote, 8 do 10 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki i szałwii. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
8
Zupa Purée w 3 partiach w blenderze do uzyskania gładkości (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), przenosząc do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z Wermutu
9
Przecier przelać przez sito o średniej oczce do oczyszczonego garnka, mocno naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe. Zupę ugotować na wolnym ogniu i wymieszać z Sherry, pieprzem i solą do smaku, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
1
Rozgrzać olej i masło w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować kostki chleba z szałwią, obracając od czasu do czasu, aż grzanki są złote, 6 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać kasztany i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
3
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
4
Zupę z chochli do miski i posypać każdą porcję z około 1/3 szklanki polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
Chochla
1
* Polewa może być wykonana 3 dni wcześniej i całkowicie schłodzona, a następnie przechowywana w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej. Podgrzej w 1 warstwie na blasze do pieczenia w piekarniku 177°, aż chleb będzie chrupiący, 10 do 20 minut.* Zupę, bez Sherry, można przygotować 3 dni wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Przed podaniem podgrzać i wymieszać z Sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek