Zupa kantalupowa z przepisem na kanapki Prosciutto-Mozzarella

Zupa kantalupowa z przepisem na kanapki Prosciutto-Mozzarella
Zupa Cantaloupe z Prosciutto-Mozzarella kanapki przepis wymaga z grubsza 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Na 3,76 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis jest lubiany przez 70 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bagietek, pieprzu, kantalupes i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest idealny do Jesień. Przynosi je Leites Culinaria. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Zupa z kantalupy z Prosciutto i kanapkami z mozzarellą, Kantalupa i Mozzarella z Prosciutto i bazylią, oraz Spiralizowana Sałatka z Kantalupy i Prosciutto z mozzarellą dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn