Zupa jeżyn z brzoskwiniami i jagodami

Zupa jeżyn z brzoskwiniami i jagodami
Zupa jeżyn z brzoskwiniami i jagodami to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 108 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, kirsch, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane brzoskwinie i jagody, Grillowane brzoskwinie i jagody, oraz Dżem Jeżyn Z Brzoskwiniami Lub Śliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 2 1/2 szklanki jeżyn i wody w średnim rondlu nonaluminum. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; przykryć i gotować 15 minut lub aż jeżyny są bardzo miękkie. Naciśnij mieszaninę jeżyn przez sito na małej misce, zastrzegając płyn; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Połączyć jeżyny płyn, 3 łyżki cukru i kirsch; przykryć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
KirschKirsch
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
3
Połączyć 3 łyżki cukru i brzoskwinie; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki jeżyn w każdej z 6 płytkich misek zupy. Ułóż 1/3 szklanki plastrów brzoskwini i około 2 1/2 łyżek jeżyn na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn