Zupa jeżyn z brzoskwiniami i jagodami

Zupa jeżyn z brzoskwiniami i jagodami
Zupa jeżyn z brzoskwiniami i jagodami to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 108 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, kirsch, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane brzoskwinie i jagody, Grillowane brzoskwinie i jagody, oraz Dżem Jeżyn Z Brzoskwiniami Lub Śliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 2 1/2 szklanki jeżyn i wody w średnim rondlu nonaluminum. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; przykryć i gotować 15 minut lub aż jeżyny są bardzo miękkie. Naciśnij mieszaninę jeżyn przez sito na małej misce, zastrzegając płyn; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć jeżyny płyn, 3 łyżki cukru i kirsch; przykryć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
KirschKirsch
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Połączyć 3 łyżki cukru i brzoskwinie; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki jeżyn w każdej z 6 płytkich misek zupy. Ułóż 1/3 szklanki plastrów brzoskwini i około 2 1/2 łyżek jeżyn na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn