Zupa Jarzynowa Z Indyka

Zupa Jarzynowa Z Indyka
Zupa jarzynowa z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 75g białka, oraz 19g tłuszczu. Mieszanka liści laurowych, czosnku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Indyka Warzywnego, Mama najlepsza zupa jarzynowa z indyka, oraz Zupa Jarzynowa Z Indyka.

Instrukcje

1
Tusze z indyka umieścić w dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj marchew, seler, cebulę, czosnek, gałązki pietruszki, ziarna pieprzu, liście laurowe, tymianek, granulki bulionu z kurczaka, wodę i wystarczającą ilość wody, aby pokryć wszystko. Doprowadzić do wrzenia, odkryte, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskie i niech gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki Bulionowe Z KurczakaGranulki Bulionowe Z Kurczaka
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
WodaWoda
3
Usuń tuszę z indyka i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
4
Usuń mięso z tuszy, pokrój na kawałki wielkości kęsa i odstaw na bok. Przecedzić wywar przez sito lub durszlak pokryty gazą do innego dużego garnka. Wyrzucić nieobciążone składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
DurszlakDurszlak
SitoSito
GarnekGarnek
5
Włożyć mięso z indyka do garnka, przykryć i schłodzić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso IndyczeMięso Indycze
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Następnego dnia użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć tłuszcz, który zestalił się na wierzchu wywaru. Odstawić wywar do dużego garnka na dużym ogniu, dodać rzep, pasternak i marchew i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez godzinę, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PasternakPasternak
MarchewMarchew
RzepaRzepa
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
GarnekGarnek
7
Dodać fasolkę szparagową, groch i fasolę i pozostawić do ogrzania przez, o 15 protokół. Na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
FasolaFasola
GrochGroch
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn