Need a zupa bezglutenowa, bezmleczna i wegetariańska? Gorąca i kwaśna zupa może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką grzyby shiitake, karton, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić grzyby w średniej misce; przykryć wrzącą wodą. Przykryć i odstawić 10 minut lub do przetargu; spuścić. Pieczarki cienko pokroić; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć bulion, 2 szklanki wody, imbir i czosnek w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia.
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać grzyby. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Dodaj ocet, sos sojowy, pieprz, i tofu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki wody i skrobi kukurydzianej, mieszając trzepaczką. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej w mieszaninę bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż zupa lekko zgęstnieje, często mieszając. Powoli wlać białka do mieszanki bulionowej w stałym strumieniu, ciągle mieszając, ale delikatnie drewnianą łyżką.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Winnicy Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.