Zupa fasolowa jarzynowa wymaga około 25 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 276 kalorii, 13 g białka i 5 g tłuszczu każda. Za 94 centy za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Świetnie sprawdza się jako bardzo niedrogie danie główne. Jest idealna na jesień. Udaj się do sklepu i kup liście laurowe, wspaniałą fasolę północną, paprykę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 68% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami – zupełnie inna odsłona zupy warzywnej, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami – zupełnie inna odsłona zupy warzywnej i Jarzynowa zupa fasolowa.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku lub czajniku połącz pierwsze 13 składników. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 15 minut. Wyrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)