Zupa Fasolowa Granatowa
Zupa fasolowa granatowa to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz granatową fasolę, masło, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Fasolowa Granatowa, Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Zupa z indyka i fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić fasolę w dużym rondlu i przykryć zimną wodą o około 2 cale. Doprowadzić do wrzenia i obniżyć ogień na wolnym ogniu. Gotować przez 5 minut; zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na godzinę.
Drenaż i rezerwa. Natkę pietruszki, tymianek i liść laurowy związać sznurkiem kuchennym.
W dużym garnku do zupy lub holenderskim piekarniku połączyć fasolę, wiązkę ziół, skoki, cebulę i czosnek z wodą. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, i dostosować ogień tak zupa gotuje na delikatnym wolnym ogniu. Gotować, aż fasola i hock są całkowicie miękkie, o 1 1/2 godziny.
Wyłącz ogrzewanie i usuń skoki. Lekko schłodzić.
Usuń mięso ze skoków, odrzucając kości, tłuszcz i skórę.
Mięso pokroić w drobną kostkę.
Usunąć wiązkę ziół i wyrzucić.
Puree około 3 szklanki fasoli z odrobiną płynu w blenderze. (Na gładszą zupę puree wszystkie fasolki.) Przecier i pokrojone w kostkę mięso mieszamy do zupy.
Podgrzej zupę i dostosuj przyprawę w razie potrzeby solą i pieprzem.
Wlać do rozgrzanych misek, na każdą zupę ułożyć niewielką ilość masła i podawać.