Zupa fasolowa Aduki Mung to bezglutenowe i wegańskie zupa. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Jeśli masz wino, kurkumę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Pikantna Zupa Fasolowa Mung, oraz Zupa Wermiszelowa Z Fasoli Mung dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim pot.In Robot kuchenny, grubo zmielić cebulę, czosnek, seler, pieprz, pietruszka i kolendra.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodać zmieloną mieszaninę do gorącego oleju i podsmażyć, aż będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
3
Dodaj wszystkie, ale ostatnie 2 składniki i doprowadzić do wrzenia.Obniżyć temperaturę do średniej i gotować, przykryte, 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.Wymieszać z kminkiem i oregano.Dostosuj konsystencję i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej