Zupa Escarole z klopsikami z indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Escarole z klopsikami z indyka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka bulionu z kurczaka, mielony Indyk, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Zupa Escarole i Orzo z Pulpetami z indyka parmezan, Minestra (zupa Escarole i małe klopsiki), oraz Minestra (zupa Escarole i małe klopsiki) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj razem indyka, jajka, czosnek, cebulę, bułkę tartą, parmezan, natkę pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i czarny pieprz, aż dokładnie połączysz. Uformuj mieszaninę w dwadzieścia klopsików.
Na dużej patelni podgrzać 1 1/2 łyżki oleju na umiarkowanym ogniu.
Dodać połowę klopsiki na patelni i gotować, obracając, aż rumiane ze wszystkich stron, o 3 protokół.
Wyjąć klopsiki z patelni i osuszyć na papierowych ręcznikach. Powtórz z pozostałymi 1 1/2 łyżkami oleju i resztą klopsików.
Wszystkie klopsiki, eskarole, bulion, wodę, ocet, płatki czerwonej papryki i pozostałą 1 łyżeczkę soli umieścić w dużym garnku. Przykryć i doprowadzić do dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Klopsiki powinny być gotowane przez czas bulion przychodzi do gotowania na wolnym ogniu.
Rekomendacja win: Turcja jest zwodniczo silna w smaku i może wytrzymać nawet najpotężniejsze czerwone wina. Masz, spróbuj surowego kości, bogatego petite sirah z Kalifornii dla duetu Rolling.