Zupa dyniowa

Zupa dyniowa
Potrzebujesz zupa bezglutenowa i pierwotna? Zupa dyniowa może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 64G tłuszczu i w sumie 926 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 4,48 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka dyni piżmowej, kasztanów, szałwii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Z łyżką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Jamajska zupa-wołowina i dynia smakują tę zupę. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Zupa dyniowa curry z pikantnymi pestkami dyni dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. (200 stopni C/Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój dynię na pół i usuń nasiona, zachowując je na później. Używając tłuczka i moździerza, ubij kolendrę i chili ładnie i dobrze i posyp dynię.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
3
Skrop odrobiną oleju i piecz w gorącym piekarniku, aż będzie ładny i miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzej trochę oleju na dużej patelni i usmaż pancettę z połową liści szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj kasztany i cebulę i smaż delikatnie przez około 15 minut. Do tego czasu squash będzie gotowy, więc wyłóż go łyżką na patelnię, pozostawiając skórę. Przykryj bulionem i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CebulaCebula
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usuń połowę mieszanki i zmiksuj, aż będzie gładka, a następnie wlej z powrotem na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Weź resztę liści szałwii i zarezerwowane nasiona dyni i usmaż je na odrobinie oleju, aż będą chrupiące. Aby podać, nałóż odrobinę kwaśnej śmietany na zupę, posyp odrobiną chrupiącej szałwii i nasion, a na koniec skrop oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
ZupaZupa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn