Zupa Cebulowa W Stylu Farro

Zupa Cebulowa W Stylu Farro
Zupa cebulowa w stylu Farro może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, brandy, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zuppa di Farro (włoska zupa Farro), Zupa Cebulowa Po Włosku, oraz Zupa cebulowa, Emilia-styl: Cipollata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F. rozpuść masło w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać brandy i gotować, aż odparuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
4
Dodać farro, sos Worcestershire, 1/2 łyżeczka soli i kilka mielonych pieprzu; gotować, mieszając, aż Farro jest powlekany, 2 protokół. Wymieszać bulion z kurczaka, 1 1/2 szklanki wody, liść laurowy i skórkę parmezanu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wymieszać ze startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
FarroFarro
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia 1 1/2-quart, przykryć folią i piec, aż większość płynu zostanie wchłonięta i farro będzie miękka, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Wyjąć z piekarnika; wyrzucić liść laurowy i skórkę parmezanu. Kontynuuj pieczenie, odkryte, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Posypać startym gruyere; włączyć brojlerów i broil aż stopiony i złoty kolor w plamach, o 1 minutę. Wierzch z pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Zdjęcia Linda Pug
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn