Zupa brokułowa z tostami serowymi

Zupa brokułowa z tostami serowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy brokułowej z tostami serowymi. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ziemniaki, jajko, ser i kilka innych składników, możesz to zrobić. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kremowa zupa pomidorowa z tostami serowymi, Zupa Pomidorowa Z Serem I Boczkiem, oraz Zupa z kalafiora i boczku z serem musztardowym.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Włożyć ziemniaki i wywar do rondla i doprowadzić do wrzenia, schłodzić na wolnym ogniu przez 10 minut, aż ziemniaki będą miękkie, następnie dodać brokuły i przyprawy i gotować przez kolejne 4-5 min. Zmiksuj zupę, aż będzie gładka, a następnie wróć na patelnię i utrzymaj ciepło podczas przygotowywania tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
1 kromkę chleba wymieszać z serem, jajkiem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Rozłożone na 3 kromki chleba, dodać szczyptę sosu Worcestershire, i kanapki każdy razem z pozostałymi kromkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Posmaruj olejem i piecz przez 10 minut, obracając się w połowie, aż Na Zewnątrz będzie chrupiąca i złota, a środek stopi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Pokroić w trójkąty i podawać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn