Zmiażdżone-Dżem Cebulowy

Zmiażdżone-Dżem Cebulowy
Smashed-dżem cebulowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, wino, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar-i-cebula rozbite hamburgery, Rustykalne Cebulowo-Boczkowe Ziemniaki, oraz Zmiażdżone słodkie ziemniaki z zawijanym dżemem cebulowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozbij szalotkę za pomocą płaskiej strony dużego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Połączyć cukier, 1 szklanka wody, ocet, wino i sól w dużym rondlu na małym ogniu. Wymieszać, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj szalotki, liście laurowe, i tymianek. Podnieść ciepło do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 1 1/2 godziny lub aż szalotki są przezroczyste i ciecz została zredukowana do syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Przed podaniem wyjąć z ognia i ostudzić. (Dżem można przykryć i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
5
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn