Ziti z grzybami Portobello, karmelizowaną cebulą i kozim serem

Ziti z grzybami Portobello, karmelizowaną cebulą i kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 622 kalorie, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, sól, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Warstwy śniadaniowe z pieczarkami, karmelizowaną cebulą, kozim serem i tymiankiem, Faszerowane pieczarki Portobello z oliwkami i karmelizowaną cebulą, oraz Grill Portobello Grillowany ser z karmelizowaną cebulą.
Instrukcje
Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła z 2 łyżkami oleju na umiarkowanym ogniu.
Dodać cebulę, 1/2 łyżeczki soli, i cukier i gotować, mieszając często, aż cebula są dobrze rumiane, o 20 protokół.
Na tej samej patelni roztopić pozostałą 1 łyżkę masła z 1 łyżką oleju na umiarkowanym ogniu.
Dodać grzyby i 1/4 łyżeczki soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i brązowy, o 8 protokół.
Dodaj zarezerwowaną cebulę, pietruszkę, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i pieprz.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować ziti, aż tylko gotowe, o 13 protokół. Rezerwy 3/4 szklanki wody makaronu i odsączyć. Wrzucić ziti i 1/2 szklanki wody z makaronu z mieszanką grzybową, pozostałą 1 łyżkę oleju, kozi ser i parmezan. Jeśli makaron wydaje się suchy, dodaj więcej zastrzeżonej wody pasterskiej.
Podawać z dodatkiem parmezanu.
Rekomendacja wina: podczas gdy grzyby potrzebują czerwonego wina, kozi ser najlepiej komponuje się z winem, które ma dużą kwasowość. Pinot noir z Oregonu jest idealnym wyborem dla obu.