Ziołowe Piwo Korzenne
Przepis ziołowe piwo korzenne jest gotowy w około 48 godzin i 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 9 centów za porcję. Ta przystawka ma 92 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1775 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka imbiru bug, korzeń sarsaparilla, korzeń lukrecji i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta, herbata ziołowa-jak zrobić indyjski styl ziołowy tean lub chai, oraz Piwo Korzenne Pływa.
Instrukcje
Napełnij duży garnek z 10 szklankami wody, a następnie łyżką sarsaparilla, imbir, lukrecja, mniszek lekarski, brzoza i anyż Gwiaździsty.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, a następnie wymieszać z korą sassafras i kontynuować gotowanie przez kolejne 15 minut.
Wyłączyć ogień, mieszać z cukrem, aż się rozpuści. Następnie pozostawić wywar do ostygnięcia do temperatury pokojowej około 2 godzin.
Wywar szczepu, odrzucając zioła. Wymieszać imbirowy robak i wlać do butelek typu flip-top, pozwalając na co najmniej 1 do 2 cali przestrzeni na głowę w każdej butelce.
Fermentuj piwo korzenne w temperaturze pokojowej około 2 dni, pozwalając na więcej czasu podczas zimnej pogody.
Przełożyć do lodówki na 3 dni, aby pęcherzyki ustąpiły i podawać na zimno na lodzie.