Ziołowe Piwo Korzenne

Ziołowe Piwo Korzenne
Przepis ziołowe piwo korzenne jest gotowy w około 48 godzin i 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 9 centów za porcję. Ta przystawka ma 92 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1775 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka imbiru bug, korzeń sarsaparilla, korzeń lukrecji i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta, herbata ziołowa-jak zrobić indyjski styl ziołowy tean lub chai, oraz Piwo Korzenne Pływa.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek z 10 szklankami wody, a następnie łyżką sarsaparilla, imbir, lukrecja, mniszek lekarski, brzoza i anyż Gwiaździsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, a następnie wymieszać z korą sassafras i kontynuować gotowanie przez kolejne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
3
Wyłączyć ogień, mieszać z cukrem, aż się rozpuści. Następnie pozostawić wywar do ostygnięcia do temperatury pokojowej około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Wywar szczepu, odrzucając zioła. Wymieszać imbirowy robak i wlać do butelek typu flip-top, pozwalając na co najmniej 1 do 2 cali przestrzeni na głowę w każdej butelce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
5
Fermentuj piwo korzenne w temperaturze pokojowej około 2 dni, pozwalając na więcej czasu podczas zimnej pogody.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Hoboken Sos Eddiego)(polecane: Hoboken Sos Eddiego)
6
Przełożyć do lodówki na 3 dni, aby pęcherzyki ustąpiły i podawać na zimno na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn