Zioło I Czosnek Crusted Wołowina Żeberko Pieczone

Zioło I Czosnek Crusted Wołowina Żeberko Pieczone
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać zioło i czosnek Crusted Beef Rib Roast spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 4,71 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 679 kalorii, 31g białka, oraz 60 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól, liście bazylii, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wołowa czosnkowo-ziołowa, Pieczeń Wołowa Z Ziołami, oraz Pieczeń z żeber wołowych Chrzanowo-ziołowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. dla łatwego czyszczenia, linia płytkiej patelni do pieczenia z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Na patelni umieścić wołowinę, tłustą stronę do góry. W małej misce wymieszać bazylią, tymiankiem, solą, czosnkiem w proszku i pieprzem; posypać i nacisnąć na wszystkie powierzchnie pieczenia. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w najgrubszej części wołowiny i nie spoczywała w tłuszczu ani nie dotykała kości. (Nie dodawać wody do patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
TymianekTymianek
WodaWoda
WołowinaWołowina
KościKości
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
3
Dla średnio rzadkich, pieczenie odkryte 1 godzinę 45 minut do 2 godzin 15 minut lub do termometru odczytuje 57°. (temperatura będzie nadal rosnąć o10, a wołowina będzie łatwiejsze do wyrzeźbienia.) Przykryć wołowinę luźno folią; odstawić 15 do 20 minut, aż termometr odczyta145. dla średnich, piec 2 godziny 15 minut do 2 godzin 45 minut lub aż termometr odczyta150. przykryć wołowinę luźno folią; odstawić 15 do 20 minut lub aż termometr odczyta160.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Usuń wołowinę z patelni na deskę do rzeźbienia; wyrzeźbić wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podawać z kapiącą patelnią w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn