Ziołowa Nóżka Jagnięca

Ziołowa Nóżka Jagnięca
Ziele-Crusted nogi jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 230 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka liści pietruszki, sól i pieprz, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać lawendę, możesz podążać za tym daniem głównym z Sorbet: malinowy, hibiskusowy, lawendowy i różany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ziołowa Nóżka Jagnięca, Ziołowa nóżka Jagnięca, oraz Kotlety Jagnięce Z Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć pietruszkę, czosnek, rozmaryn, tymianek i lawenda.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Lub Cukier6 Szklanek Lub Cukier
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozprowadzić jagnięcinę na powierzchni roboczej, z boku do góry i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Rozłóż połowę mieszanki ziół na jagnięcinę i zwiń ją na pieczeń. Zawiąż jagnięcinę sznurkiem kuchennym w odstępach 1-calowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
4
Pozostałą mieszaninę ziół rozłożyć na zewnątrz pieczenia i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Odstawić pieczeń w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
6
Tymczasem, na dużej patelni, gotować czas na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zredukowane do 1 puchar, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Jagnięcinę ułożyć na patelni i piec w piekarniku przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Jagnięcinę gotować przez 45 minut dłużej, lub do momentu, gdy termometr włożony w najgrubszą część zmieści 125 dla średnio-rzadkich lub 140 dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
10
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia, przykryć luźno folią i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Dodać nasiona kopru włoskiego do patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę. Zwiększyć ogień do wysokiej, dodać zmniejszony czas i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
12
Odrzuć sznurek. Jagnięcinę pokroić w grube plastry i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
13
Do sosu wlać dowolne soki rzeźbiarskie, łyżkę do jagnięciny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Magazyn