Ziołowa Nóżka Jagnięca
Ziele-Crusted nogi jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 230 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka liści pietruszki, sól i pieprz, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać lawendę, możesz podążać za tym daniem głównym z Sorbet: malinowy, hibiskusowy, lawendowy i różany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ziołowa Nóżka Jagnięca, Ziołowa nóżka Jagnięca, oraz Kotlety Jagnięce Z Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pietruszkę, czosnek, rozmaryn, tymianek i lawenda.
Rozprowadzić jagnięcinę na powierzchni roboczej, z boku do góry i obficie doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż połowę mieszanki ziół na jagnięcinę i zwiń ją na pieczeń. Zawiąż jagnięcinę sznurkiem kuchennym w odstępach 1-calowych.
Pozostałą mieszaninę ziół rozłożyć na zewnątrz pieczenia i doprawić solą i pieprzem.
Odstawić pieczeń w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Tymczasem, na dużej patelni, gotować czas na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zredukowane do 1 puchar, o 30 protokół.
Jagnięcinę ułożyć na patelni i piec w piekarniku przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Jagnięcinę gotować przez 45 minut dłużej, lub do momentu, gdy termometr włożony w najgrubszą część zmieści 125 dla średnio-rzadkich lub 140 dla średnich.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia, przykryć luźno folią i odstawić na 10 minut.
Dodać nasiona kopru włoskiego do patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę. Zwiększyć ogień do wysokiej, dodać zmniejszony czas i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni; doprawić solą i pieprzem.
Odrzuć sznurek. Jagnięcinę pokroić w grube plastry i ułożyć na półmisku.
Do sosu wlać dowolne soki rzeźbiarskie, łyżkę do jagnięciny i podawać.