Zimne Tofu Teriyaki
Zimne Tofu Teriyaki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 148 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, czosnek, tofu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tofu Na Zimno, Hiyayakko (Zimne Tofu), oraz Tunan i tofu zimne danie.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.