Zimna Prowansalska Sałatka Z Białej Fasoli
Zimna prowansalska Sałatka z białej fasoli to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka fasoli, czosnek, ocet winny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prowansalski Dip Z Białej Fasoli, Toskańskie Grillowane Kotlety Jagnięce Z Ciepłą Białą Fasolą Prowansalską, oraz Sałatka Z Fasoli Prowansalskiej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dokładnie opłucz fasolę i umieść je wraz z wodą we wkładce do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na niskim przez 6 do 8 godzin, lub aż fasola będzie miękka. Szybko i delikatnie wlać je do durszlaka i osuszyć. (Możesz zarezerwować wodę do gotowania i użyć jej do zagęszczania zup lub gulaszy.)
Przełożyć fasolę do miski.
W małej misce, połączyć ocet, olej, musztarda, i czosnek. Dokładnie zmiksować trzepaczką lub blenderem zanurzeniowym.
SOS zalać fasolą i dokładnie wymieszać.
Dodać zieloną cebulę, oliwki, sól i pieprz do smaku, i wrzucić ręcznie (lub jeśli trzeba, za pomocą łyżek).
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej na liściach sałaty i udekorować klinami pomidorowymi.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Dodaj notatki moje notatki