Ziemniaki Z Dwukrotnie Zapiekanym Serem
Dwa razy pieczone ziemniaki serowe to bezglutenowe danie główne. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 511 kalorii, 24g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, cebula, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaki Pieczone W Dwóch Serach, Ser Pleśniowy Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Zapiekane Ziemniaki Faszerowane Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem.
Piec 1 do 1 1/4 godziny do miękkości. Fajne tylko do łatwego w obsłudze.
Ziemniaki pokroić wzdłuż na pół; miarka się wewnątrz, pozostawiając cienką skorupę.
Mash ziemniaki i fasola w średniej misce. Wymieszać 2 łyżki kwaśnej śmietany, 2 łyżki szczypiorku i pozostałe składniki. Wypełnij skorupy mieszaniną ziemniaków.
Umieść w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Piec odkryte 15 do 20 minut lub aż gorące i jasnobrązowe. Wymieszać z pozostałymi 2 łyżkami śmietany, szczypiorkiem i kawałkami boczku.