Ziemniaki z boczkiem i pancettą

Ziemniaki z boczkiem i pancettą
Boczek i ziemniaki Pancetta może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Jeśli masz boczek, liście tymianku, pancetta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pancetta Boczek Makaron, Zupa makaronowa z ziemniakami i pancettą, oraz Frittata z ziemniakami, Pancettanem i Gruyere dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać boczek i pancetta. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż boczek i pancetta są brązowe i chrupiące, o 10 do 12 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej usuń kawałki boczku i pancetty na papierowe ręczniki, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Dodać ziemniaki i czosnek na patelnię. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając często, aż ziemniaki są złote i gotowane przez, o 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj tymianek, gotowany boczek i gotowane pancetta na patelni i gotować przez 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieść ziemniaki do dużej miski i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W54 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn