Ziemniaki Nadziewane Cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ziemniaków nadziewanych cebulą. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 352 kalorie, 14g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bulionu z kurczaka bez dodatku soli, śmietana beztłuszczowa alternatywa, odparowane odtłuszczone mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Francuskie Ziemniaki Nadziewane Cebulą, Kurczak Pieczony Nadziewany Cebulą Z Ziemniakami, oraz Fetan i boczek faszerowany Kurczak z cebulą puree ziemniaczane.
Instrukcje
Umyć ziemniaki; piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub do czasu zakończenia.
Wytnij 1-calowy pasek wzdłuż od góry każdego ziemniaka; ostrożnie zgarnij miąższ, pozostawiając skorupy nienaruszone. Miąższ rozgnieść w dużej misce i odstawić.
Połączyć bulion, cebulę i czosnek w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, aż cała ciecz odparuje.
Połącz pulpę ziemniaczaną, mieszankę cebuli, śmietanę, mleko i pieprz; dobrze wymieszaj. Wymieszać z serem Cheddar i 1/4 szklanki parmezanu. Łyżka mieszanki ziemniaków równomiernie do muszli.
Połączyć pozostałe 1 łyżka parmezanu, bułkę tartą i pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
Ziemniaki posypać równomiernie mieszaniną bułki tartej i piec, odsłonięte, w 375 przez 20 minut lub aż dokładnie ogrzane.