Ziemniaki Kolendrowo-Czosnkowe
Ziemniaki kolendrowo-czosnkowe to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis zawiera 4 porcje z 177 kalorii, 5G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka prawdziwych kawałków boczku, czosnku, ziemniaków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ziemniaki pieczone z czosnkiem i kolendrą, Duszone Ziemniaki, Bakłażan I Czerwona Papryka Z Czosnkiem I Kolendrą, oraz Enchilada proso Nadziewane słodkie ziemniaki z Cilantro czosnek nerkowca krem podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać olej, na średnim ogniu.
Dodać czerwoną cebulę i kawałki boczku.
Smażyć, aż cebula będzie miękka, około 2 do 3 minut.
Dodać ziemniaki i czosnek. Gotować od 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać z kolendrą i podawać na gorąco.