Ziemniaki i Pancetta, Pizza
Ziemniaki i Pancetta, Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 102g białka, 152g tłuszczu, oraz w sumie 2960 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 19,38 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bazylia, oliwa z oliwek, ciasto na pizzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Ziemniaki i Pancetta, Pizza, Grillowane Ziemniaki I Pizza Pancetta Z Rukolą, oraz Zupa z kalafiora ziemniaczanego pasternak z pancettą ziemniaczaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i dodać sól.
Dodać ziemniaki i gotować, aż ziemniaki są po prostu miękkie, ale nie w pełni gotowane, 8 do 10 protokół.
Wyjmij ziemniaki z wody i umieść na ręczniku, aby wyschły i ostygły. Gdy ziemniaki ostygną wystarczająco, aby dotknąć, pokroić je w plasterki 1/4 cala.
W międzyczasie, gotować pancetta w patelni non-stick na średnim ogniu, aż większość tłuszczu ma renderowane i chrupiące.
Osuszyć na papierowym ręczniku wyłożonym talerzem.
Pył płaską powierzchnię z mąką i rozwałkować ciasto do pizzy, aż będzie 1/4 cala grubości.
Pokrojone ziemniaki ułożyć na cieście do pizzy tak, aby cała powierzchnia była pokryta, skropić oliwą z oliwek na wierzchu ziemniaków i wstawić do piekarnika.
Piec przez 10 do 12 minut, aż ziemniaki zaczną brązowieć.
Wyjąć pizzę z piekarnika i posypać gotowaną pancettą, czerwoną papryką, płatkami czerwonej papryki i oba sery.
Umieść pizzę z powrotem w piekarniku i gotować przez około 7 Więcej minut, aż cały ser stopi się i górna część pizzy zaczyna brązowieć.
Wyjmij pizzę z piekarnika i udekoruj popękanym czarnym pieprzem i posiekaną bazylią.
Pozostawić pizzę na kilka minut przed krojeniem, skropić sokiem z limonki i posypać skórką z limonki.