Ziemniaki Dwukrotnie Wędzone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj dwukrotnie wędzonych ziemniaków. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 15g białka, oraz 25 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, sól i pieprz, olej do gotowania, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łosoś Wędzony Młode Ziemniaki, Łosoś Wędzony I Ziemniaki, oraz Wędzona papryka czerwone ziemniaki i jajko Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. rozgrzej palacza do 225 stopni F.
Ziemniaki umyć, natrzeć olejem, obficie posypać solą czosnkową i wybić w nich kilka dziur.
Spuds piec do miękkości, około 1 godziny.
Ziemniaki wyjąć i pokroić na pół wzdłuż. Ostrożnie wyjmij miąższ do miski i umieść połówki skóry w aluminiowej patelni.
Do masy ziemniaczanej dodać śmietanę, ser, sól, pieprz i razem z masą ziemniaczaną zmiażdżyć. Skórki ziemniaczane posmaruj masą i posyp na wierzch dodatkowym serem (niektórzy lubią też dodawać kawałki boczku).
Włożyć je do palacza na 30 minut, a następnie podawać.