Zielone pomidory z pistacjowym smakiem
Jeśli masz mniej więcej 30 minut do spędzenia w kuchni, zielone pomidory z pistacjowym smakiem może być niesamowite bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Ta przystawka ma 133 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga liści bazylii, soli morskiej, zebry i cukru. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zielone pomidory & cukinia Pizza mój sposób na smażone zielone pomidory, Hamburgery jagnięce z pistacjowo-morelowym smakiem, oraz Fettuccine z pistacjowo-miętowym Pesto i pomidorami.
Instrukcje
W słoiku połączyć pistacje z szalotkami, kaparami, octem, cukrem, różowym pieprzem i 2 łyżkami oliwy z oliwek; doprawić solą morską. Przechowywać w lodówce na noc.
Ułóż plastry pomidora na talerzach.
Skropić lekko oliwą z oliwek i posypać solą morską. Wymieszaj smaczek i łyżka go na pomidorach.
Udekorować liśćmi bazylii i podawać.