Zielone Gazpacho z krewetkami

Zielone Gazpacho z krewetkami
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Zielony Gazpacho z krewetkami może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 902 kalorie, 41g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka migdałów, ogórków, chleba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielone Gazpacho, Zielone Gazpacho, oraz Zielone Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej szklance lub misce ze stali nierdzewnej połącz 3 szklanki kostek chleba z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać wodę; odstawić na 5 minut, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
W blenderze połącz ogórki, cebulę, migdały, 1 ząbek czosnku i 1 szklankę winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
WinogronaWinogrona
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać namoczony chleb, 1/2 szklanki oliwy z oliwek i 1 łyżeczkę soli. Puree aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Umieść zupę w lodówce, aby schłodzić na około 20 minut lub do kilku godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
6
Tymczasem na dużej patelni nieprzywierającej podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać krewetki i pozostałe 1 ząbek czosnku i 1 łyżeczka soli. Gotować, często mieszając, aż krewetki są po prostu zrobić, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Usuń krewetki łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
9
Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i dodać pozostałe 3 szklanki kostek chleba. Gotować, często mieszając, aż chleb będzie chrupiący i złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
10
Pozostałe winogrona przeciąć na pół. W małej misce, wymieszać połówki winogron, krewetki, i grzanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
WinogronaWinogrona
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Podawać gazpacho (rozcieńczone z niewielką ilością wody, jeśli jest grubsza niż chcesz) zwieńczone ciepłą lub temperatury pokojowej krewetek i winogron mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GazpachoGazpacho
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
WinogronaWinogrona
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12
Zalecenie dotyczące wina: gdy danie jest słodkie, wino powinno być również. Późne zbiory riesling, gęsty, bogaty i żywy z cytrusowymi i morelowymi smakami, będzie niesamowity z tym gazpacho.
Składniki, których będziesz potrzebować
GazpachoGazpacho
RieslingRiesling
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn