Zielona sałatka z papai Charlesa Phana z Rau Ram, orzeszkami ziemnymi i chrupiącą szalotką

Zielona sałatka z papai Charlesa Phana z Rau Ram, orzeszkami ziemnymi i chrupiącą szalotką
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Charles Phan ' s Green Papaya Sałatka z Rau Ram, orzeszki ziemne, i chrupiące szalotki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 58 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś smażoną szalotkę, 2 ogórki, łodygi selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka pieczona z bakłażanem i porem Charlesa Phana, Gulasz wołowy z trawą cytrynową Charlesa Phana, oraz Sos rybny o Smaku Charlesa Phana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na 8-calowej patelni rozgrzej olej rzepakowy na dużym ogniu do 177° na termometrze do głębokiego smażenia. Gdy olej jest gotowy, ostrożnie dodać plastry tofu i smażyć, obracając raz, przez 15 minut, aż złoty kolor z obu stron. Za pomocą szczeliny łyżka, przenieść tofu do ręczników papierowych do drenażu. Gdy ostygnie, pokroić w paski o szerokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce, połączyć papaja, Rau baran, ogórek, seler, marchew, i paski tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Zwykły AnanasZwykły Ananas
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać aromatyczny sos rybny i olej szalotka na wierzchu i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Przełożyć na półmisek i udekorować orzeszkami ziemnymi i szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn