Zielona Salsa

Zielona Salsa
Zielona Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 22 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać Tomatillo, kolendra, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 172 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), Salsa Pieczona Tomatillo-Zielona Salsa, oraz Zielona Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W maszynce, miejsce pomidory, szalotki, czosnek, zielona papryka chile, kolendra, pieprz jalapeno i sól. Używając ustawienia pulsu, grubo posiekaj. Przykryć i schłodzić w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn