Zielona i żółta fasola woskowa z pieczonym pieprzem
Zielona i żółta fasola woskowa z pieczonym pieprzem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka skórki cytrynowej, sól, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Spróbuj Fasolka szparagowa w żółtym maśle pieprzowym, Fasolka szparagowa z masłem Żółto-pieprzowym, oraz Kotlety wieprzowe po hiszpańsku z Chorizo i pieczonym sosem z czerwonej papryki i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 10 minut. Obrać i pokroić w cienkie paski.
W dużym rondlu z wrzącą wodą umieścić fasolkę szparagową; gotować 4 minuty.
Wyjąć łyżką szczelinową. Fasolę zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Do wrzącej wody dodać fasolki woskowe; gotować 4 minuty.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj paski papryki, fasola, czosnek, sól, i czarny pieprz; smażyć 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego.
Wyjąć z ognia i dodać orzechy, skórkę i sok, podrzucając delikatnie do herbu.