Zielona Fasola Ogrodowa
Zielona fasola ogrodowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, ząbek czosnku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Zielony ogród ciasto warzywne, oraz Zielone Frytki Ogrodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę umieścić w rondlu i zalać wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ostry-przetargu.
Tymczasem, na patelni, saute grzyby, cebula w razie potrzeby i czosnek w oleju do miękkości. Wymieszać kasztany wodne i przyprawy; podgrzać.
Fasolę odsączyć i wymieszać na patelni.