Zielona Fasola Balsamiczna

Zielona Fasola Balsamiczna
Zielona fasola balsamiczna może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 45 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, pieprzu, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka Szparagowa Szkliwiona Balsamicznie, fasolka szparagowa z orzechami włoskimi i balsamicznym, oraz Fasolka Szparagowa Z Boczkiem I Balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 5 do 6 minut lub do chrupiącej miękkości; odcedzić. Zanurz zieloną fasolkę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
2
Wymieszać ocet, brązowy cukier i musztardę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MusztardaMusztarda
OcetOcet
3
Gotować szalotki w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu, często mieszając, 1 minutę lub do miękkości. Wymieszaj mieszaninę octu, soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj zieloną fasolkę; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
5
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn