Zielenie słodko-kwaśne

Zielenie słodko-kwaśne
Słodko-kwaśne warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ocet, cukier, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Arctic Char z kremem chrzanowym, słodko-kwaśnymi burakami i zielenią mniszka lekarskiego, Grillowana sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem słodko-kwaśnym boczkiem, oraz Bezmięsne danie słodko-kwaśne z tofu i słodkimi ziemniakami.

Instrukcje

1
Gotować boczek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 8 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Kawałki boczku przełożyć do miski łyżką szczelinową, pozostawiając kapiące na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszaj wodę, ocet, cukier, sól i czarny pieprz do kapiących boczków, aż cukier się rozpuści; doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Umieścić collards do wrzącej mieszaniny i wymieszać dobrze wymieszać. Przykryć holenderski piekarnik, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż warzywa będą miękkie, 30 do 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Skropić trochę więcej wody lub octu, jeśli warzywa staną się zbyt suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
ZieloniZieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Łyżka zieleniny do naczynia i posypać gotowanymi kawałkami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
ZieloniZieloni
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn