Zielenie słodko-kwaśne

Zielenie słodko-kwaśne
Słodko-kwaśne warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ocet, cukier, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Arctic Char z kremem chrzanowym, słodko-kwaśnymi burakami i zielenią mniszka lekarskiego, Grillowana sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem słodko-kwaśnym boczkiem, oraz Bezmięsne danie słodko-kwaśne z tofu i słodkimi ziemniakami.

Instrukcje

1
Gotować boczek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 8 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Kawałki boczku przełożyć do miski łyżką szczelinową, pozostawiając kapiące na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wymieszaj wodę, ocet, cukier, sól i czarny pieprz do kapiących boczków, aż cukier się rozpuści; doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Umieścić collards do wrzącej mieszaniny i wymieszać dobrze wymieszać. Przykryć holenderski piekarnik, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż warzywa będą miękkie, 30 do 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Skropić trochę więcej wody lub octu, jeśli warzywa staną się zbyt suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
ZieloniZieloni
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Łyżka zieleniny do naczynia i posypać gotowanymi kawałkami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
ZieloniZieloni
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn