Zielenie słodko-kwaśne

Zielenie słodko-kwaśne
Słodko-kwaśne warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ocet, cukier, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Arctic Char z kremem chrzanowym, słodko-kwaśnymi burakami i zielenią mniszka lekarskiego, Grillowana sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem słodko-kwaśnym boczkiem, oraz Bezmięsne danie słodko-kwaśne z tofu i słodkimi ziemniakami.

Instrukcje

1
Gotować boczek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 8 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Kawałki boczku przełożyć do miski łyżką szczelinową, pozostawiając kapiące na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wymieszaj wodę, ocet, cukier, sól i czarny pieprz do kapiących boczków, aż cukier się rozpuści; doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Umieścić collards do wrzącej mieszaniny i wymieszać dobrze wymieszać. Przykryć holenderski piekarnik, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż warzywa będą miękkie, 30 do 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
5
Skropić trochę więcej wody lub octu, jeśli warzywa staną się zbyt suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
ZieloniZieloni
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Łyżka zieleniny do naczynia i posypać gotowanymi kawałkami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
ZieloniZieloni
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn