Zdrowe i pyszne: boczniak Szwajcarski i kiełbasa z indyka na Polencie
Zdrowe i pyszne: Szwajcarska Chard i kiełbasa z indyka nad Polentanem jest bezglutenowe danie główne. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 475 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 100 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sól koszerną i pieprz, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indyk Śródziemnomorski Z Chardą Szwajcarską Nad Polentą, Zdrowe i pyszne: brokuły Rabe, Kiełbasa z indyka i winogrona, oraz Zdrowe i pyszne: Kiełbasa z indyka i rukola z makaronem pełnoziarnistym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej suchej patelni nonstick, brązowy kiełbasa 6 do 8 minut na średnim ogniu, przerzucanie raz w połowie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Kiełbasę wyjąć do miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj oliwę z oliwek do teraz-puste patelni i ciepła, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać czosnek i płatki czerwonej papryki. Gotować, mieszając często aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodaj szwajcarski chard i gotować, mieszając często, aż lekko zwiędnie, 2 do 3 protokół. Przykryć i parować do całkowitego zwiędnięcia, mieszając od czasu do czasu i dodając wodę, jeśli to konieczne, w sumie około 4 minut. Gdy chard jest prawie całkowicie zwiędły, dodać kiełbasę z powrotem do patelni i ciepła przez. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Utrzymuj ciepło, podczas gdy polenta gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Chard Szwajcarski
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Tymczasem w średnim garnku przynieś 3 1/4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki soli, aby zagotować na średnim ogniu. Powoli dodawać mąkę kukurydzianą, stale ubijając. Upuść ciepło na wolnym ogniu i przykryj. Gotować 4 lub 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż polenta osiągnie pożądaną konsystencję.