Załadowane Puree Ziemniaczane

Załadowane Puree Ziemniaczane
Załadowane puree ziemniaczane zajmuje około 1 godziny od początku do końca. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 980 kalorii , 44 g białka i 60 g tłuszczu każda. Za 2,6 dolara za porcję ten przepis pokrywa 34% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia . Jest dostarczany przez Foodnetwork. 5 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup ziemniaki z Idaho, masło, bekon i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Świetnie sprawdza się jako niedroga przystawka. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 74% , to danie jest całkiem dobre. Załadowane puree ziemniaczane , załadowane puree ziemniaczane i załadowane puree ziemniaczane są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odetnij wierzchołki 2 główek czosnku. Zawiń w folię i piecz przez 30 minut. Gdy ostygnie, usuń miąższ z główek czosnku i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
W dużym garnku gotuj ziemniaki w wystarczającej ilości osolonej wody, aby były przykryte, przez 10 do 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Odcedź i wróć do garnka. Ubijaj mikserem elektrycznym, aż będzie gładka; dodając sól do smaku, pieprz, masło, czosnek i śmietanę. Za pomocą szpatułki wymieszaj ser i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Jeśli to konieczne, dodaj więcej soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6
Natychmiast podawaj.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn