Zapiekany pełnoziarnisty Kuskus z koprem włoskim, cytryną i fetą
Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 555 kalorii, 15g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 86 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, ser feta, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makeup Harissa Kuskus z gruszką, jarmużem i cytryną, Tosty Izraelski Kuskus, oraz Łosoś z prażonym Izraelskim kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Koper włoski i cebulę wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem. Pieczeń na blasze do pieczenia, obracając od czasu do czasu, aż chrupiące na brzegach, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Tymczasem doprowadzić bulion do wrzenia i utrzymać na wolnym ogniu. W osobnym rondlu roztopić masło do spienienia na średnim ogniu, następnie dodać kuskus i gotować do tostów i pachnących, stale mieszając, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
4
Dodać gorący bulion warzywny i szczyptę soli, podgrzać do niskiej temperatury i przykryć. Gotować, aż kuskus jest nadmuchany i ciecz zostanie wchłonięta, około 8 minut, a następnie odstawić na ciepło, przykryte, 4 do 5 minut. Odkryć, puch, przenieść do miski i złożyć w koperku liści, pietruszki i skórki z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Srebrne Nonpareile
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Ubij razem 1 łyżkę oliwy z oliwek, sok z cytryny i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
6
Niech pieczony koper włoski i cebula lekko ostygną, a następnie wrzucić z sosem do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Dodaj warzywa do miski z kuskusem, zachowując nadmiar dressingu w misce. Delikatnie wymieszać z fetą.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Podawać ciepłe natychmiast, lub ostudzić do temperatury pokojowej i przechowywać w hermetycznym pojemniku i przechowywać w lodówce. Podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 45 sekund do 1 minuty.